El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Javier Krahe actua a Moncada i visita l’IES Tierno Galván

wKrahe

Els dies 26 i 27 de gener Javier Krahe actuà al Mur de Moncada. Un any més l’artista no decebé el seu públic fidel, que va gaudir del repertori de l’autor i d’algunes cançons inèdites. El cantant va compartir a més un dinar amb alguns alumnes i professors a l’IES on pogueren xerrar amb ell de manera distendida i reflexionaren sobre diferents temes d’actualitat.(Veure vídeo)


 

El conservatori Ciutat de Moncada inicia un cicle de música de cambra

El projecte, que s’iniciarà a les instal·lacions del mercat, comença el 3 de febrer  i es prolongarà fins a final de març. Es tracta d’una iniciativa en la qual participen jóvens alumnes de la institució per tal d’acostar la música i l’experiència dels participants al municipi.


 

Moncada celebra la festivitat de Sant Antoni

wsantantoni

Moncada celebrà diumenge 29 la festivitat de Sant Antoni, una cita que cada any reunix centenars de veïns, tant del poble com de les poblacions del voltants, que van acompanyats dels animals i mascotes perquè siguen beneïts. La desfilada es va prolongar fins a dues hores al llarg de la qual  també es realitzaren exhibicions de carruatges i equitació (Veure vídeo).


 

298 aspirants per a 3 places a l’Ajuntament de Moncada

woposicions

El passat 28 de novembre la Junta del Govern Local va aprobar la convocatòria de 2 places per a notificador i 1 plaça per a conserge de col·legi. El dia 12 de gener tingué lloc la prova per a conserge a la qual es presentaren finalment 40 persones de les 112 matriculades, i aprovaren 33. El 19 de gener tingué lloc la prova de notificador a la qual es presentaren 76 candidats dels 186 inscrits i van superar la prova 57 persones.


 

Els alumnes de Cultura Clàssica i Llatí visiten La Domus a Sagunt

Dijous 19 de gener, l’alumnat que cursa les assignatures de Cultura Clàssica i Llatí junt alguns alumnes del programa Talento van participar en les activitats que programa la Saguntina Domus Baebia a Sagunt, incloses en un programa de familiarització i apropament als costums i tradicions del món clàssic.


 

Tercera victoria consecutiva de la UER Montcada que le coloca tercera en la clasificación

uer05

Con la victoria del pasado domingo, la tercera consecutiva, se coloca en la tercera posición del camperonato de la segunda Territorial.


 

4 jugadores de l’UER seleccionades novament per la Selecció Valenciana

wuerfemeni

El proper 4 de febrer està programat un nou entrenament de la Selecció Valenciana a Dénia per tal de preparar el Campionat d’Espanya Autonòmic. Per aquest motiu han sigut seleccionades 4 jugadores Cristina Balaguer, Cristina Herrero, Laura Lorenzo i Sara Escriche.

Pel que fa als resultats dels partits disputats aquest cap de setmana, cal destacar que els dos equips femenins de l’UER han guanyat per 29 a 10 contra l’Alacant i per 8 a 10 contra el Ciencias.


 

Un Convenio entre Caixa Popular y PEMSA para proyectos emprendedores otorgará microcréditos de hasta 12.000 euros

micro

Caixa Popular y la empresa municipal Promoción Económica de Moncada S.A. (PEMSA) han firmado un convenio de colaboración que tiene como objetivo principal la creación de proyectos emprendedores y de autoempleo a través de microcréditos de hasta 12.000 euros y aun plazo de 5 años.


 

La Plataforma per l’Ensenyament Públic de Moncada torna al carrer contra les retallades dels serveis públics

Usar puntuación: / 5
MaloBueno 

Dijous 26 de gener milers de persones van tornar a eixir al carrer per protestar davant les mesures d’ajustament en el sector públic aprovades pel Govern Valencià. La Plataforma per l’Ensenyament Públic de Moncada va estar present amb un nodrit grup de representants de tots els organismes que la conformen. Les retallades en educació, sanitat i la resta de serveis públics centraren les protestes dels manifestants que ompliren el centre de València amb pancartes que posaven de manifest la inconformitat davant de les mesures preses.


 

500 personas de Moncada y Alfara se suman a la manifestación contra los recortes en educación

Usar puntuación: / 17
MaloBueno 

mani21G

Más de 500 personas se sumaron al llamamiento de la Plataforma en defensa de l’escola pública de Moncada-Alfara. Una nutrida representación de alumnos, padres/madres y profesorado de cada uno de los centros públicos de la localidad acudieron a Valencia. La plataforma llama a participar en la manifestación del jueves 26 contra los recortes en los servicios públicos. (Ver vídeo)


 


Página 13 de 17
Banner
Banner

Vídeo Destacado

Estadísticas

OS : Linux c
PHP : 5.3.29
MySQL : 10.3.29-MariaDB-cll-lve
Tiempo : 21:46
Caching : Desactivado
GZIP : Desactivado
Miembros : 2579
Contenido : 394
Enlaces : 6
Ver contenido por hits : 433621