El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Cáritas organitza una jornada de portes obertes

El pròxim 14 de juny a les 19,30 h Cáritas Parroquial San Jaime Apóstol organitza una t Jornada de Portes Obertes. L’acte, que tindrà lloc a en els baixos de l’església de Sant Miquel, té la finalitat de donar a conèixer la realitat de gran part del veïns que es troben afectats per la crítica situació econòmica que s’està travessant. A més, es vol donar a conèixer el projecte Ayuca, explicar les mancances i les possibilitats.


 

Silvia Ordiñaga justifica en Moncada las medidas de ajuste del Consell

wordiaga

Moncada, 1 de junio de 2012._ La Directora General de Comercio y Consumo, Silvia Ordiñaga, se desplazó ayer al Ayuntamiento de Moncada en una visita motivada por la campaña de información que desde la Generalitat se está realizando por los Ayuntamientos en relación a las medidas de ajuste aplicadas por el Consell.


 

Jornades de convivència sociogastronòmiques a Moncada

wjornadesconvivencia

Diumenge 3 de juny a partir de les 10:00h tindrà lloc al Pavelló Sant Jaume de Moncada una jornada de convivència sociogastronòmica. Entre les diferents activitats que estan previstes cal destacar una degustació de menjars d’arreu del món, així com música en directe

Aquesta iniciativa organitzada per la Plataforma d’Aturats de Moncada, L’Ateneu i Crisol pretén fomentar la convivència entre les diferents cultures que conviuen a la localitat i compartir els diferents costums i tradicions que caracteritzen cada nacionalitat.


 

8ª Edició del Premi Literari Escolar Sambori

wsambori1

Dimecres 30 de maig a les 18:00 hores se celebra al Centre Cultural Blasco Ibáñez la 8ª edició del Premi Sambori. Mitjançant aquest acte es fa un reconeixement  dels alumnes de la localitat que han participat en aquest concurs de literatura escolar i a més,  es lliuraran els guardons dels alumnes guanyadors en les diferents categories.


 

Concluye con éxito el I encuentro de emprendores celebrado en l´horta nord

wEMPRENDE

El alcalde Medina ha valorado esta I Jornada “como una buena oportunidad de asesoramiento y orientación para las personas que tengan en mente encabezar un proyecto empresarial”


 

Gastronomia i música en una Jornada per la convivència

wjornades_convivncia

El passat diumenge 3 de juny, l’Ateneu de Moncada de l’Horta en col·laboració amb la Plataforma d’Aturats de Moncada i l’Associació Intercultural Crisol, s’organitzà una jornada de convivència sociogatronòmica en què participaren al voltant de 80 persones de diferents països: Marroc, Argentina, Algèria, Equador, Senegal i Mèxic.


 

Decenas de escolares protagonizan una nueva edición del festival de cors

coros

El acto tuvo lugar ayer en el Centro Cultural Blasco Ibáñez con la interpretación de canciones populares por parte de diversos coros entre los que se encontraba como invitado el colegio Marni que este año ha celebrado su 50 aniversario


 

Presentació del llibre Vademecum Vitae

wvademecum

 

Dissabte 2 de juny el Col·lectiu de Dones de Montcada organitza la presentació del llibre Vademecum Vitae, d’Ignasi Chilet Torres. L’acte tindrà lloc a les 18:30h al carrer de l’arbre s/n (Llar dels jubilats)


 

 

Els grups Atzembla i Atupa visiten l’IES

watzembla

Dilluns 14 de Maig, membres dels grups locals Atzembla i Atupa visitaren l’IES per compartir amb els alumnes de 4t d’ESO experiències viscudes pel s grups. Després d’una breu intervenció dels cantants, els alumnes tingueren l’oportunitat de preguntar-los qüestions com l’origen del nom dels grups o el concert que més els ha marcat. (Veure vídeo)


 

Salvador Nadal exposa part de la seua obra a l’IES

expoSalvaL’escultor de Moncada Salvador Nadal  ha fet una exposició de part de la seua obra a les instal·lacions  de l’institut. L’exposició  estarà a llarg de dues setmanes en què el s alumnes  poden observar  des d’obres més abstractes com la Pirámide de bolas, Pof i la sèrie Bolitas fins a  obres de denuncia social  com Hambre o Caballo (heroína). Les obres  mostren part  del treball de l’autor de les dos últimes dècades.


 


Página 4 de 17
Banner
Banner

Vídeo Destacado

Estadísticas

OS : Linux c
PHP : 5.3.29
MySQL : 10.3.31-MariaDB-cll-lve
Tiempo : 18:14
Caching : Desactivado
GZIP : Desactivado
Miembros : 2619
Contenido : 394
Enlaces : 6
Ver contenido por hits : 437749