El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

La Plataforma en defensa de l’Escola Pública de Moncada en contra de les retallades del Ministeri

wmani22vaga

El 22 de maig la Plataforma en defensa de l’Escola Pública de Moncada va participar a la manifestació que tingué lloc a València a les 18:00h. L’acte va ser el colofó d’una jornada de vaga general a l’ensenyament convocada a tot l’Estat on es reclamava en contra de les retallades al sector públic i que no s’apliquen les polítiques educatives dictades pel Ministeri.


 

S’aprova la sol•licitud d’un crèdit ICO de 3.583.254’18€ a un 5% d’interés per a 10 anys

wpleextramaig

El passat divendres  dia 11 de maig, va tindre lloc un ple extraordinari amb l’objectiu d’aprovar un crèdit del pla ICO amb la finalitat de pagar els deutes als proveïdors. La proposta es va aprovar tot i el recel mostrat pels grups de l’oposició, ja que no es coneix l’entitat financera a qui es sol·licitarà i dubten de l’interés exacte a què es concedirà.(Veure vídeo)


 

El Ple de Moncada rebutja per unanimitat l’acord en matèria agrícola entre Europa i Marroc

wmociocompromis

En el ple municipal que va tenir lloc el dia 2 de maig el grup de Compromís va presentar una moció que posava de manifest el rebuig de l’acord pres en matèria agrícola entre la Unió Europea i Marroc (Veure vídeo).


 

Estefania Fernández Fuentes és elegida regina de les festes de Moncada 2012

reina2012

Tres dames d’honor compartiran amb Estefania les Festes Patronals que es celebraran el pròxim mes de setembre en honor a Sant Jaume.


 

Els alumnes visiten la Fira del Llibre de València

wentrevistafirallibre

Divendres 4 de maig els alumnes de Talento van visitar la 46a edició de la Fira del llibre de València. Es van visitar les 85 casetes que formaven la Fira i es van entrevistar alguns llibreters que informaren sobre els títols que estaven sent més venuts. A la literatura juvenil destacaven El temps de Sara de Lucia Arenas i Donde los árboles cantan de Laura Gallego. Pel que fa a la literatura per adults, els més venuts eren El enredo de la bolsa y la vida de Eduardo Mendoza i El abuelo que saltó por la ventana y se largó de Jonas Jonasson. (Veure vídeo)


 

144 personas matriculadas en el curso de manipulador de alimentos

wmanipulador

El dia 16 de mayo se realizó un curso de manipulador de alimentos en el IES Tierno Galvan. Un total de 144 personas asistieron distribuidas en dos turnos, por la mañana fueron 88 los asistentes y por la tarde 56. El requisito que debían cumplir los inscritos era haber nacido antes del 31de diciembre del 1996. Tras el curso los asistentes obtuvieron un carné de manipulador de alimentos que les permite tener contacto directo con los alimentos durante su fabricación, almacenamiento, transporte, venta y servicio.


 

Moncada remodelarà els barris amb els Plans Provincials d’Obres i Serveis

wobresPPO

El Consistori estalviarà un 18% en despeses energètiques gràcies a la instal·lació de reductors de consum en quatres edificis municipals.

Moncada, 18 de maig de 2012.L’Ajuntament de Moncada ha decidit intervindre en los barris de la ciutat amb la finalitat d’iniciar un pla que millore els voltants i carrers de la població. L’actuació s’encabix en el Pla Provincial d’Obres i Serveis que anualment duu a terme la Diputació de València. L’import del projecte ascendirà a més 140.000 euros.


 

L’IES participa al 25 aniversari de les Trobades a València

wtrobades

El dia 13 de maig es va celebrar a l’Albereda de València el 25 aniversari de les Trobades de les escoles en valencià. Aquesta edició incorporava l’Horta Nord, l’Horta Sud i l’àrea metropolitana. Un grup d’alumnes i professors de l’IES Tierno Galván van participar a l’activitat. La comitiva va eixir des del parc de la Mediterrània de Montcada amb bicicletes i van fer el recorregut pels camps de l’horta fins arribar a la capital.


 

La iglesia de las franciscanas acogió el sábado el concierto que ofrecieron la Coral de Moncada junto al Orfeó Andorrá

orfe

La iglesia de Sant Jaume concentró a cientos de feligreses la noche del sábado en los actos previos a la festividad de la Virgen de los Desamparados. Una emotiva misa y el canto de las tradicionales “albaes” precedieron a la descoberta que tuvo lugar a primera hora del domingo.


 

Concert del CAM al Palau de la Música

wcampalau

El dia 13 de Maig es va celebrar el concert de la banda simfònica del Centre Artístic Musical de Moncada al Palau de la Música de València. La banda, dirigida per el mestre Jose Alcàcer Durà, va interpretar un repertori que constava de dues parts on es van combinar obres més populars amb obres més contemporànies. Finalment es va interpretar La Vall De La Murta d’Andrés Valero-Castells, obra triada per la banda per a participar en el Certamen Internacional de Bandes a València.


 


Página 5 de 17
Banner
Banner

Vídeo Destacado

Estadísticas

OS : Linux c
PHP : 5.3.29
MySQL : 10.3.31-MariaDB-cll-lve
Tiempo : 18:47
Caching : Desactivado
GZIP : Desactivado
Miembros : 2619
Contenido : 394
Enlaces : 6
Ver contenido por hits : 437751