El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Tres jugadores de la UER Montcada es proclamen campiones d'Espanya

selec

Les jugadores de la UER Montcada Cristina Herrero,Cristina Balaguer i Erika Mautemama es van proclamar campiones d´espanya a la categoria B al torneig que es va celebrar a Madrid aquest cap de setmana i aconsegueixen així pujar a la categoria A, màxima categoria del rugby després de perdre la mateixa la pasada temporada als despatxos.

Moltes felicitacions a totes les jugadores de la comunitat Valenciana i molt especial a les jugadores de la UER Montcada pel seu grandíssim treball ja que van tindre una destacadíssima actuació.  També felicitacions al club per apostar pel rugby femení.


 

El Club aerobic Moncada se proclama de nuevo campeón de España

campeones

El pasado fin de semana el Club Aeróbic Moncada, ha conseguido proclamarse campeón de España en Zaragoza. Los de Moncada, con tan sólo 16 gimnastas, vencieron en la categoría de clubes, en categorías base y también en categoría FIG, todo ello sucedió en Zaragoza donde se celebró el campeonato a nivel nacional. Los gimnastas obtuvieron 9 oros, 5 platas y 1 bronce que se suman ya a su amplio palmarés.


 

La Unió Musical presenta “Con la música a otra parte”

wummoncada

La Unió Musical de Moncada en col·laboració amb l’Ajuntament de Moncada, organitza durant el mes de maig una programació musical que té per títol  “Con la música a otra parte”. Al llarg de sis dies tindran lloc concerts musicals i corals que es representaran en diferents edificis de la població.


 

VIII Volta en carro a la Mancomunitat del Carraixet

wvoltacarro

Diumenge 6 de maig es va celebrar a Vinalesa la VIII Volta en carro a la Mancomunitat del Carraixet. Els festers de Sant Antoni en col·laboració amb la Mancomunitat van organitzar una jornada lúdica que tot i comptar amb un menor nombre de participants que l’edició anterior, va estar marcada pel bon temps i les ganes de passar una bona estona a l’aire lliure i en contacte amb la natura.(Veure vídeo)


 

Sara Moreno y Vicente Lli se proclaman campeones de España en Zaragoza

SaraLi

Fotos: Lucía Cuevas Talaya (ex-alumna del IES)

Sara Moreno y Vicente Lli han revalidado el título de campeones de España absolutos por parejas. Además Sara se ha proclamado campeona en Individual femenino y Vicente medalla de plata en individual masculino. Los moncadenses se preparan ya para el campeonato del mundo que se celebrará en Bulgaria a finales de mayo.


 

Una nueva ordenanza regirá los comercios de Moncada que ocupen la vía pública

nor-terrazaLa ordenanza pretende regular mesas, sillas, sombrillas, toldos o elementos que con carácter temporal suelen colocarse en las terrazas. Por lo que respecta al horario de las terrazas en época estival, será de ocho de la mañana a una de la madrugada, ampliándose hasta la una y media, los viernes y sábados y vísperas de festivos. El texto está en fase de exposición pública hasta el 21 de mayo en el que finaliza el plazo de presentar modificaciones y sugerencias.


 

L’atur continua una línia ascendent el mes d’abril

waturabril

Novament el mes d’abril finalitza amb un augment en el nombre d’aturats a la població de Moncada. En total sumen ja 2614 persones, cosa que suposa un increment de 23 persones respecte del mes anterior. D’aquesta manera es trenca amb les dades positives que va implicar el mes d’abril de l’any 2011 on el nombre d’aturats es va reduir en 10 persones.


 

50 anys de la “Nova Cançó” a El Mur

wnovacan

El passat dissabte 5 de maig va tenir lloc a “El Mur”  de Moncada un concert interpretat per  de la Coral de Música Negra de Benaguasil. El grup coral va adaptar cançons dels autors més representatius de la Nova Cançó com Lluis Llach, Raimon, Joan Manel Serrat, Mª Mar Bonet… Paraules d’amor, l’Estaca, al Vent o Que tinguem sort entre altres van formar part d’un repertori que va emocionar el públic assistent.(Veure vídeo)


 

Augment de taxes en La Rambleta i el Conservatori

Després d’un llarg ple celebrat el dia 2 de maig, amb gran afluència de públic, s’aprovà la modificació de les taxes de  prestació de serveis en l’Escola Infantil La Rambleta i el Conservatori Professional de Música.(Veure vídeo)


 

Intercanvi coral a Moncada

wcoralmonc

 

Dissabte 12 de maig a les 21:00 hores, tindrà lloc un concert en la Església dels  Franciscanes de Moncada. El concert que organitza la Coral de Moncada està patrocinat  per l’Ajuntament de Moncada i comptarà amb la participació conjunta de l’Orfeó Andorrà i la Coral de la localitat. Totes dues corals cantaran per separat i finalment interpretaran una peça de manera conjunta.


 


Página 6 de 17
Banner
Banner

Vídeo Destacado

Estadísticas

OS : Linux c
PHP : 5.3.29
MySQL : 10.3.31-MariaDB-cll-lve
Tiempo : 19:13
Caching : Desactivado
GZIP : Desactivado
Miembros : 2619
Contenido : 394
Enlaces : 6
Ver contenido por hits : 437753