El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Histórico La final del "Trofeu President de la Generalitat" es disputa el diumenge a Moncada

La final del "Trofeu President de la Generalitat" es disputa el diumenge a Moncada

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wpilota

En un acte que ha tingut lloc en el Centre Cultural Bancaixa, el conseller de Governació, Serafí Castellà, ha presentat la XXVI Final del Campionat Individual Bancaixa d'Escala i Corda '-Trofeu President de la Generalitat Valenciana, que es disputarà diumenge que ve, 23 d'octubre, en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada i que enfrontarà per primera vegada als pilotaris Soro III i Álvaro.


 

A l’acte han participat com ponents Serafín Castellano, José Vicente Torres, Alfredo Hernando i els finalistes Álvaro i Soro III

 

La pilota valenciana celebra al llarg de l’any diferents dies especials. I diumenge que ve, en el trinquet de la Ciutat de la Pilota, es viurà el que potser es puga assenyalar com el més rellevant, ja que es disputarà la final del campionat  "Trofeu President de la Generalitat Valenciana". A partir de les 11:30 hores, els aspirants Álvaro i Soro III confrontaran les seues forces per a succeir a Miguel de Petrer en el tron.

La final d’enguany resulta especial tant per l’inèdit cartell com pels pilotaris protagonistes i les seues circumstàncies personals. Començant per Álvaro, la tornada de l’esquerrà de Faura ha suposat un plus en la qualitat i el prestigi del campionat. Abans del debut del 10 vegades campió, ningú dubtava de la seua capacitat per a les partides del mà a mà. Però sí que es van obrir interrogants sobre les seues possibilitats donada la seua experiència, ja que està a punt de complir trenta-vuit anys, i sobre el seu joc, ja que la pilota feia temps que no li eixia de les mans amb la seua violència característica.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Martes, 25 de Octubre de 2011 14:28