El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Histórico La portaveu del PSPV de Moncada denuncia la paralització de tres centres públics de la localitat

La portaveu del PSPV de Moncada denuncia la paralització de tres centres públics de la localitat

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wpsoe

Mitjançant una nota de premsa, la portaveu dels Socialistes de Moncada, Concha Andrés,  denuncia l’estat d’abandonament en què es troben els serveis socials del municipi. En ella es constata que l’actual equip de govern manté paralitzats els projectes del Centre Social Badia, el Centre Cívic de Masies i el Centre de Dia Elaia.


 

“La carente política social del PP de Moncada”, ha afirmat Andrés, “es solo un ejemplo del desmantelamiento del Estado de Bienestar que lleva a cabo su partido y pretende extender su presidente, Mariano Rajoy”.

El Centre Social Badia, futura seu de la Asocación de Minusválidos Físicos, Psíquicos y Sensoriales de Moncada (AMFISEP), del qual es lliuraren les claus el dia 24  de març, roman tancat i encara hi ha operaris treballant. El Centre Cívic de Badia està tancat 2 anys ja que només existeix en l’actualitat l’estructura metàl·lica de l’edifici i per últim el Centre de dia Elaia, inaugurat també el 24 de març i destinat a la cura de 36 persones majors del municipi, que encara no ha entrat en funcionament. Tots aquests exemples posen de manifest segons Andrés “el nulo interés del Gobierno del señor Medina en garantizar unos servicios sociales de calidad para los ciudadanos y ciudadanas de Moncada”

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Viernes, 23 de Diciembre de 2011 23:14