El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Blog de Categoría Pascual anuncia que en novembre se substuiran tots el contenidors orgànics

Pascual anuncia que en novembre se substuiran tots el contenidors orgànics

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wcontene

La regidora de residuos sòlids Mª Eugenia Pascual anuncia en el ple del  dia 26 d’octubre la substitució de tots els contenidors orgànics. L’anunci es va fer a l’apartat precs i preguntes després de la intervenció del regidor d’Esquerra Unida, Vicente Conejero.


El regidor d’ Esquerra Unida va preguntar per què els contenidors de Moncada presenten tan mal aspecte i estan trencats manifestant “que açò dona un poquet de vergonya, en cada cantó  tenim un contenidor i està trencat, perquè no s’arreglen o es reposen o es fiquen nous”? “Però es que no es fa res, es diu que es va a fer i no es fa res”.

La regidora del Partir Popular li contestà que els contenidors de residus orgànics començaran a posar-se el dia 1 de novembre i reconegué que “ha hagut una campanya de vandalisme desmesurada, perquè el que ha passat en les tapes no ha passat mai ja que s’han anat reparant, de fet s’han substituït també però ara en novembre tindrem tots nous i esperem que es conserven”.

El regidor d'Esquerra Unida insisteix per a què li confirme la data. Pascual anuncia que l’1 començarà una ronda i el 14 un altra assegurant que “en novembre de  2011 tindrem tots els contenidors nous”.

Per la seua part el regidor de Compromís preguntà “si els contenidors que ja s’havien ficat eren definitius perquè en la seua opinió eren molt menuts”. L’alcalde li respongué que “els contenidors de reciclatge que es troben pel carrer són els que s’havien aprovat segons el plec de condicions” i a mes digué que “Compromís mai s’havia pronunciat sobre la mida  dels contenidors, solament havia votat en contra”. I va afegir que “s’havia fet segons els informes dels tècnics de l’ajuntament”.

Per la seua banda, la portaveu del PSPV, Conxa Andrés, ha manifestat ”que la substitució dels contenidors arriba tard i que considera que són menuts”. Li atribueix la responsabilitat a l’alcalde “perquè s’ha capficat en fer una nova contrata que suposa una despesa innecessària que tenim que pagar entre tots ja que els 450 contenidors ens constaran 700.000€”.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Viernes, 28 de Octubre de 2011 15:39