El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Histórico Cristina Domingo: “Compromís-Equo som l’esperança i l’alternativa”

Cristina Domingo: “Compromís-Equo som l’esperança i l’alternativa”

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wcristina

Cristina Domingo candidata al congrés per València en representació de Compromís-Q ha participat a l’acte electoral organitzat a Moncada per Compromís en el que ha terminat cantat per petició popular (Video). Vivent Marqués ha fet les presentacions i ha intervingut el regidor municipal Vicent Rodrigo.


Es la crisi mes profunda que hem tingut en els últims 30 anys però al mateix temps unes protestes populars com no havien tingut. Va criticar tant al PSOE com al PP per que "no volen assumir la seua responsabilitat i diuen que es una crisi mundial, però ací han regalat malgastat els diners“ en referència al PP i també a l’estat en referència al PSOE”.

Domingo ha dit “estan molt còmodes amb el bipartidisme, ells són l’alternança però no la alternativa perquè l’alternativa som Compromís-Equo”. La candidata va fer un repàs a les propostes de la coalició. “Anem a fer una contrareforma laboral, una contrareforma de les pensions, anem a fer una llei de les 35 hores”. “Lo mes important son les persones” per això  proposen una “reforma fiscal justa per a que pague més el que més té, volem retallar els gastos militars i volem finalitzar amb el concordat amb l’església”.

“Som d’esquerres, soms valencianistes i som ecologistes i apostem per el planeta” Ha finalitzat dient “Som l’esperança i som l’alternativa”.

Per altra banda Vicent Rodrigo y Vivent Marqués han fet un repàs de les polítiques municipals criticant “les retallades en educació a la Comunitat Valenciana i les decisions locals com la pujada de les preus del Conservatori i també de la guarderia municipal La Rambleta.

Vicent Rodrigo ha denunciat “els incompliments de la contracta de fem per part de secopsa i ha anunciat "que s’estan arreplegant signatures en protesta pels minicontenidors".

Finalment Cristina Domingo a petició popular va interpretar una cançó.

mceTempObject

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Viernes, 23 de Diciembre de 2011 23:09