El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Histórico L’ajuntament de Moncada rep una ambulància de la Fundació Caja Murcia

L’ajuntament de Moncada rep una ambulància de la Fundació Caja Murcia

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wambu1

L’ajuntament de Moncada, d’acord amb el conveni signat amb la Fundació Caja Murcia, rep una ambulància que permetrà cobrir les necessitats assistencials de la població especialment en casos d’emergència, un servei més que prestaran els voluntaris de l’Agrupació de Protecció Civil.


 

Moncada, 18 de novembre de 2011. En un acord de col·laboració signat fa un any entre la Fundació Caja Murcia i l’Ajuntament de Moncada, s’acordà per part de l’entitat dotar el municipi d’una ambulància per poder cobrir les necessitats assistencials de la població.

wambu2

Ha sigut aquesta setmana quan els responsables de la fundació, entre ells Ricardo Hernández, director territorial de València, ha lliurat el nou vehicle a l’Ajuntament. L’ambulància classificada com a TNA (Transport No Assistit) conta entre altres estris; llitera, porta-sèrums, mano-reductor d’oxigen, respirador pediàtric, i un complet equipament per atendre casos de primers auxilis.

Mitjançant la signatura del conveni, l’entitat ha aportat un total de 32.430€ emprats en l’adquisició del vehicle-ambulància, que permet dotar el municipi d’un servei necessari en cas d’emergència i que treballarà en coordinació amb el centre de salut.

En aquest sentit, el consistori ha previst que el cos de voluntaris de Protecció Civil de Moncada  dispose d’ell a partir d’ara i li permeta traslladar ferits a centres hospitalaris amb rapidesa i eficàcia. La finalitat de disposar d’aquest vehicle especial possibilita tenir a disposició un transport immediat que puga abreujar els temps d’actuació i intervenció en cas de gravetat.

L’alcalde de Moncada s’ha mostrat “satisfet” amb aquesta iniciativa i ha assegurat que “seguirá promoviendo convenios de esta índole que permitan dotar a la población de servicios necesarios para su seguridad y bienestar”.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Viernes, 23 de Diciembre de 2011 23:11