El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Blog de Categoría L’atur a Moncada torna a créixer al mes de novembre

L’atur a Moncada torna a créixer al mes de novembre

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

aturg2

Segons les dades del servef el nombre de persones aturades a Moncada ha tornat a créixer en el mes de novembre i se situa en 2.401 molt prop del màxim històric marcat al mes de setembre. Entrevistem als representats de la plataforma d’aturats de Moncada (Veure vídeo)


//   sexo tabla1

Segons les dades estretes al Servef (Servei Valencià d’ocupació i Formació), en aquest gràfic es pot observar com el nombre de persones aturades a la població de Moncada al llarg del 2011 ha anat oscil·lant des dels 2.231 aturats al mes de gener, fins al la xifra màxima que es va produir al mes de setembre amb un sostre de 2.404 persones aturades, probablement produït per la finalització de la campanya estiuenca. Dades molt pròximes amb què ha finalitzat el mes de novembre que presenten un repunt respecte del mes d’octubre i s'acosten al sostre obtingut a setembre. Aquestes dades impliquen un 10% de la població total i un 25% de la població activa.

4 persones aturades, probablement produït per la finalització de la campanya estiuenca. Dades molt pròximes amb què ha finalitzat el mes de novembre que presenten un repunt respecte del mes d’octubre i s'acosten al sostre obtingut a setembre. Aquestes dades impliquen un 10% de la població total i un 25% de la població activa.

L’atur afecta més als homes en percentatges 55,6% front a les dones 44,4 %. La tabla mostra el nombre d’aturats per edats. Els més afectats son les persones entre els 30 i els 44 anys.

aturats1El nombre d’aturats de Moncada quasi s’ha triplicat al llarg dels últims cinc anys. Si en 2.007 la població aturada era de 850 persones, en 2008 la xifra ja se situava en 1.522. En 2009 continuà l’increment en prop de 500 persones arribant a un total de 2004 persones. En 2010 aquesta xifra continuà augmentant a 2.148 persones fins que finalment al 2011 el nombre d’aturats fa un total de 2.376 persones. Per tant, s’observa un increment progressiu, que cal relacionar directament amb la crisi econòmica dels darrers anys, que també està afectant durament aquest municipi.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Martes, 20 de Diciembre de 2011 08:01