El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Blog de Categoría L’Ajuntament destinarà 100.000 euros a “Polítiques de Dona”

L’Ajuntament destinarà 100.000 euros a “Polítiques de Dona”

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

conejero

EUPV aconsegueix per unanimitat 100.000 € per a la dona

Mitjançant una moció presentada per EUPV el Ple aprovà per unanimitat destinar 100.000 euros del pressupost del 2012 a polítiques de dona. (Veure video)


Al ple celebrat el passat mes de desembre EUPV presentà una moció per a destinar el 5 % del pressupost municipal a dona i altres. El portaveu de EUPV argumentà la proposta: “La crisi provoca diferències econòmiques i desigualtats que s’accentuen moltíssim mes en les dones. S’estan eliminant els organismes d’igualtat en tots el àmbits territorials i estan disminuint les inversions destinades a polítiques especifiques.” “Han augmentat de forma brutal les dones assassinades i violentades física i psicològicament, aquest any una dona per setmana.”

La proposta va ser recolzada per part de Compromís “La situació de la dona s’ha de millorar i no entenem que no s’aporten dinés per a millorar la situació” i també demanaren respostes a les preguntes realitzades al ple de novembre sobre el Pla d’igualtat. Per part del PSPV la regidora Sra. Verdeguer, també recolzen la moció i va manifestar “Moncada aprobó un plan de igualdad que debería haberse puesto en pràctica, pero lamentablemente no ha sido así”. El portaveu del PP, Sr. Gimeno “volem recolzar la proposta però es inassumible destinar eixa quantitat”.

Finalment s’aprovà per unanimitat destinar 100.000 euros del pressupost municipal a polítiques de la dona.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Martes, 03 de Enero de 2012 21:00