El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Deportes 4 jugadores de l’UER seleccionades novament per la Selecció Valenciana

4 jugadores de l’UER seleccionades novament per la Selecció Valenciana

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wuerfemeni

El proper 4 de febrer està programat un nou entrenament de la Selecció Valenciana a Dénia per tal de preparar el Campionat d’Espanya Autonòmic. Per aquest motiu han sigut seleccionades 4 jugadores Cristina Balaguer, Cristina Herrero, Laura Lorenzo i Sara Escriche.

Pel que fa als resultats dels partits disputats aquest cap de setmana, cal destacar que els dos equips femenins de l’UER han guanyat per 29 a 10 contra l’Alacant i per 8 a 10 contra el Ciencias.


El partit que es va disputar contra l’equip de la Universitat d’Alacant va ser complicat, ja que a priori es tractava d’un dels favorits per guanyar la lliga. Els primers 15 minuts resultaren molt complicats, fins que el partit es va igualar amb les bones jugades que inicià l’equip moncadense, la tensió es va respirar fins l’últim minut ja que el ritme del partit era frenètic i podia decantar-se cap a un equip o altre. Finalment, el triomf es quedà a casa amb un últim assaig baix el pals.

Assajos:  Laura 1, Sara 2, Erika 1, Cristina 1. Transformacions: Sandra 2.

Alineació: Yasmina 1, Rita 2, Lidia 3, Maica 4, Erika 5, Cris 6, Cristina 7, Sandra 8, Sara 9, Carmen 10, Laura 11, Arantxa12, Merce 14 - min 18, Lola 15-min 60, Bea 17 min 49, María 13.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace