El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Tabla de Categoría El conservatori Ciutat de Moncada inicia un cicle de música de cambra

El conservatori Ciutat de Moncada inicia un cicle de música de cambra

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

El projecte, que s’iniciarà a les instal·lacions del mercat, comença el 3 de febrer  i es prolongarà fins a final de març. Es tracta d’una iniciativa en la qual participen jóvens alumnes de la institució per tal d’acostar la música i l’experiència dels participants al municipi.


Des del Conservatori s’ha organitzat un cicle de concerts que tindran lloc a localitzacions emblemàtiques de la ciutat; el primer d’ells comença hui a les 19h al Mercat Municipal i els encarregats d’iniciar-lo seran un ensemble de clarinets.

 La següent està programada per al 9 de febrer amb l’actuació d’una orquestra de flautes al local de la Unió Musical, a la qual li seguirà un concert a l’Església Parroquial de Sant Jaume Apòstol a càrrec d’un ensemble de corda el divendres 17. Cal destacar que els concerts de febrer finalitzaran amb l’actuació de la Brass Band que oferirà un concert el pròxim dia 24 al Mercat Municipal. L’activitat es reprendrà el 2 de març a la sala d’exposicions de l’Ajuntament i finalitzarà el dia 9 de març al Centre Artístic Musical amb un grup de percussió.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Viernes, 03 de Febrero de 2012 12:24