El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Blog de Categoría 700 persones es concentren a Moncada contra les retallades en els serveis públics

700 persones es concentren a Moncada contra les retallades en els serveis públics

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

concen1

Seguint la crida de la Plataforma en defensa de l’escola pública de Moncada i Alfara, ahir dijous dia 9 de febrer més de 700 persones es concentraren a l’Av. Mediterrània per protestar contra les retallades dels serveis públics. Els assistents a l’acte eixiren des de cada centre educatiu de Moncada i Alfara, també participaren membres d’altres col·lectius de la localitat. En finalitzar es va anunciar una nova concentració el pròxim 23 de febrer. (Veure vídeo)


Els participants a l’acte portaven pancartes en què es podien llegir coses com “ menys eventos, més educació”, “volem una educació publica i de qualitat”o “un suspès en educació”. Alumnes de l’IES presentaren el Rap contra les retallades, creat per a l’ocasió.

 

Durant la concentració, membres de la Plataforma llegiren un manifest en què posaren de relleu que “el govern valencià tracta d’estalviar més de 1.000 milions d’euros a partir de mesures com: la reducció de salaris, retallada de jornades laborals, acomiadament d’un 25% de personal interí en les diferents institucions públiques: Ensenyament, Sanitat, Hisenda, Justícia i Centres d’Investigació”.

A més van deixar constància que “les conseqüències d’aquesta actitud ja estan fent-se ben paleses als centres educatius de Moncada amb qui la Conselleria deu entre deutes i retallades 800.000 €. A més, cal afegir l’impagament dels bonollibres i les beques de menjador, també es reduirà la qualitat assistencial als Centres de Salut, on es veurà augmentat el nombre de pacients a què ha d’atendre cada metge, així com les greus conseqüències sobre el teixit comercial i econòmic de la població, que patiran les conseqüències del descens en el consum”.

L’acte va finalitzar amb la crida per participar a la propera concentració que tindrà lloc el 23 de febrer al mateix lloc per “continuar protestant com a poble contra aquest atac a la dignitat dels serveis públics de tots i totes” i també a la manifestació convocada a València el dia 25 de febrer

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Viernes, 10 de Febrero de 2012 11:19