El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Formación Formacion centro El Tierno novament seleccionat per a la Gala de FEPAD

El Tierno novament seleccionat per a la Gala de FEPAD

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wfepad

Dissabte 3 de març, a les 11:00 hores tindrà lloc una nova edició de la Gala celebrada per la Fundació FEPAD. L'acte se celebra a les sales ABC El Saler i en ella participen els alumnes del Programa Talento amb un curtmetratge sobre la prevenció de drogues.


L’acte és el colofó d’un projecte que s’inicià amb un taller de cinema on els alumnes elaboraren un guió sobre la  prevenció de drogodependències. Contaren amb una monitora que els explicà tot el procés i les nocions que els van aportar uns especialistes sobre els diferents plànols amb què es pot treballar  i el muntatge posterior. Per elaborar el guió se sumaren les diferents idees que van sorgir  entre els alumnes i després, el revisaren i corregiren els responsables de la fundació. Un cop redactat triaren el títol i decidiren tot els utensilis que necessitarien, es va fer un pla de rodatge i el portaren endavant. Tot i que “resultó algo estresante e hizo que nos peleáramos un poco, ahora nos llevamos mejor” afirmà la directora del curtmetratge.

Posteriorment viatjaren a la Ciutat de Llum on els entrevistaren sobre l’experiència viscuda i muntaren el curtmetratge.

Aquesta iniciativa de la Fundació té com a objectius:

Contribuir a la formació sobre prevenció de drogodependències en els joves des d’una  pedagogia fílmica.
Promoure el potencial artístic dels  joves com alternativa al consum de drogues.
Facilitar activitats alternatives preventives adaptades a les necessitats i interessos de la població a què es dirigixen:joves.
 

És la segona edició en què participa el centre, ja que l’any passat van ser guardonats amb un tercer premi per al curtmetratge Alter ego i primer premi a l’actor protagonista.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Martes, 28 de Febrero de 2012 12:17