El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Formación Formacion centro L’IES Tierno Galvan rep el premi a la millor ambientació pel curt Secuelas

L’IES Tierno Galvan rep el premi a la millor ambientació pel curt Secuelas

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wwgalafepad

El passat dissabte 3 de març se celebrà la IV edició de Taller de cine Dirige tu vida, organitzat als cines ABC Park el Saler per FEPAD (Fundación para el Estudio, Prevención y Asistencia a las Drogodependencias) . L’IES Tierno Galvan va rebre el premi a la millor ambientació pel curtmetratge Secuelas.


La present edició ha comptat amb dues categories, curtmetratge en format becat, que presentava 10 participants, entre els quals estava l’IES i  curtmetratge en format lliure, on eren 6 centres els que participaven.

Entre els curtmetratges en format becat va guanyar el 1r premi¿Quién es la persona que más admiras? de l’IES Nº 2 Paiporta (València), que també va rebre el premi a la millor actriu, Marta Cortina. El segon premi va recaure en Decisión de L’IES de Torrellano i el 3r premi a ¿Estás seguro? De l’IES Virgen del Remedio d’Alacant. En aquesta categoria també es van atorgar altres premis al millor discurs actual a Frienface (IES Jorge Juande Sagunto), millor guió, a ¿Quieres? De l’IES Enric Valor del Campello, millor posada en escena a ¿Ell o ella? de l’IES de Gata de Gorgos, millor missatge preventiu a ¿Te lo crees? del Col·legi concertat Virgen de las Nieves d’Asp, millor actuació a Lo que nunca se olvida de l’IES Gaia de San Vicent del Raspeig, millor música a Tenebrae de l’IES Navarro Santafe de Villena i per últim d’ambientació a Secuelas de l’IES Tierno Galván de Moncada.

En la categoria de curtmetartges de format lliure va aconseguir el primer premi Toño. El Piruleta de l’IES Nº5 de San Vicent del Raspeig.

Com a jurat hi participà , entre altres, la directora de Gestió Sanitaria, Sofía Tomás; el cap del servei  de Participació, Activitats i Productes del IVAJ, D. Javier Sáez Cifre ; el director del Centre d’Estudis Ciutat de la Llum, Luis Cruz Miravet, lloc on es muntaren tots el curtsmetratges que participaven ; i com a representant del FEPAD, Jose Osasuna, Magdalena Jabacín i Susana Choren, professora que impartí les classes rebudes sobre drogodependéncia. L’acte, organitzat per FEPAD contà amb la col·laboració de la Fundació Shakespeare, el Centre d’Estudis Ciutat de la Llum i la Generalitat Valenciana.


Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace