El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Deportes Diumenge de Derbis a la Pelosa

Diumenge de Derbis a la Pelosa

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

El 4 de març es van disputar a La Pelosa dos derbis que van enfrontar el Moncadense contra el Moncada. A la categoria juvenil es va imposar el Moncadense per 5-1, mentre que a la categoria Amateur el partit va acabar amb un empat


El primer partit disputat per la categoria juvenil no va ser molt vistós, ja que va tindre molta importància la punteria cap a la meta i no la tècnica dels jugadors. El Moncadense fou superior, i això es va veure reforçat perquè  tingué l’oportunitat de jugar contra deu jugadors del Moncada als quinze minuts de partit. El resultat final del partit va ser una golejada per part del Moncadense per 5-1.

El següent partit va ser de l’Amateur B del Moncada i l’Amateur A del Moncadense. Va ser un gran partit per part del Moncada que tingué mala sort perquè l’esfèric no volia entrar a porta. El Moncadense es va acostar a la porteria una vegada en una falta llunyana on el porter del Moncada va fer una parada espectacular, i va ser finalment des del córner que el Moncadense aconseguí empatar el partit. Després el Moncadense es tancà al seu camp per a no rebre cap altre gol. El Moncada intentava jugar a futbol però no ho aconseguí ja que el Moncadense va fer faltes constantment que provocaren l’expulsió d’un dels seus jugadors. El resultat final acabà amb empat a 1.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Miércoles, 07 de Marzo de 2012 09:48