El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Tabla de Categoría La Coral de Moncada participa en una Trobada Musical solidària a Vilamarxant

La Coral de Moncada participa en una Trobada Musical solidària a Vilamarxant

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wcoralblau

A la trobada s'assagen obres que s’interpretaran al Concert Solidari “Mil veus per Lorca”

El passat 22 d’abril  la Coral de Moncada va participar junt a altres corals de la Federació de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) en una trobada musical a Vilamarxant. L’objectiu de l’acte va ser preparar alguna de les peces que s’interpretaran al Concert Solidari “Mil veus per Lorca” que tindrà lloc el proper 28 d’abril a les 19:00 hores al Palau de les Arts “Reina Sofia” de València.


La Coral de Moncada va estar acompanyada pel  Cor de Cambra Quinzedemarç de Tavernes de la Valldigna, el Cor de la Canyada, l’Orfeó Gregorio Gea de Valencia, el Cor Nessum Dorma de Mislata,  l’orfeó Suecà, l’Orfeó de Massanassa, el Cor Harmonia de l’Associació Coral de Paterna, el Cor de L’Eliana i la Coral Renàixer de Vilamarxant. Un conjunt format per més de 300 persones que enguany celebra la tradicional Trobada de Cors amb una finalitat solidària; recaptar fons per ajudar la població murciana de Lorca. Es pretén així, contribuir a la restauració del conservatori de la ciutat, destruït en el terratrèmol de l’any passat.

Les entrades són numerades i el preu és de 10€, a més hi ha una Fila Zero el nombre de la qual és 2038 6547 73 6000011369 

 

En un ambient de treball i de convivència tots els coralistes assajaren, primer per veus i després en conjunt, les diferents obres que presentaran en el concert:“ Benedictus “ de Salvador Giner, “ El cuquet i l’estela “ de Francisco Rita Tarín,“Gloria“ de Carole Stephenson i “Zottelmarsch “ Pop. Austria. També assajaren La pau és el camí “ 2º Mov. 9ª Sinf. A. Dvorak amb lletra del Cor de Cambra Quinzedemarç i “ Canto a Murcia “ de la sarsuela La Parranda de Francisco Alonso. Aquestes dues obres seran interpretades en el concert com a cant comú, per prop de les mil veus amateur que participaran a l’acte (grups corals infantils, juvenils i de majors de les províncies d’Alacant, Castelló i València)

L’acte conclogué amb un dinar de germanor per a tots els assistents, patrocinada per FECOCOVA i amb la col·laboració de l’            Ajuntament de Vilamarxant i de diferents associacions municipals.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace