El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Blog de Categoría El sr. Botella presidix el Ple municipal durant uns minuts

El sr. Botella presidix el Ple municipal durant uns minuts

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

botellin

El 28 de març va tenir lloc un llarg Ple ordinari que finalitzava a les 00:00 hores, ja que no es pot excedir més enllà del dia per al qual ha sigut convocat. L’extensió de l’acte va provocar algunes anècdotes, entre altres la presidència del Ple durant uns minuts per part del primer tinent alcalde, el sr Botella, que va substituir l’alcalde que es va absentar durant uns minuts (1:38:00).


 

El Ple va constar d’un ordre del dia en què es tractaren diferents punts com el que feia referència a  l’autorització del MSU per a prestar, prèvia comanda, altres serveis municipals no prevists a l’article 2. Aquesta proposta d’ampliació en les competències proposada per l’equip de govern va trobar certes reticències per part dels grups de l’oposició, el punt es va resoldre finalment amb els vots a favor de l’equip de govern, els vots en contra de PSPV i Compromís i l’abstenció d’EUPV (00:45:09). Altre dels punts va ser l’obertura del vial subfase I del barri de les Torres i l’expropiació de terrenys que per a aquest motiu s’ha de dur endavant. Una vegada més, la proposat va comptar amb els vots a favor del govern i en contra de l’oposició (00:49:38). Posteriorment,  tingueren lloc les diferents mocions,entre elles la que va presentar de manera conjunta l’oposició en favor del projecte d’agricultura ecològica presentat per la Plataforma d’Aturats (1:36:24), que va ser la que més temps de debat va ocupar i que finalment va ser rebutjada ja que comptà amb el vots a favor de l’oposició i en contra per part del govern (2:39:39).

 

wpleno28mar

Altra de les anècdotes va ser protagonitzada per la regidora d’educació Concha Gea, que davant l’última moció presentada pel PSPV en contra del Decret de les Retallades dels Serveis Públics, va votar a favor, acte que va ser corregit immediatament pel regidor d’Hisenda, el sr. Gallego i per la pròpia protagonista que finalment va votar en contra com la resta de membres del seu partit.  (3:35:00).

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Lunes, 07 de Mayo de 2012 10:34