El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Blog de Categoría Augment de taxes en La Rambleta i el Conservatori

Augment de taxes en La Rambleta i el Conservatori

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

Després d’un llarg ple celebrat el dia 2 de maig, amb gran afluència de públic, s’aprovà la modificació de les taxes de  prestació de serveis en l’Escola Infantil La Rambleta i el Conservatori Professional de Música.(Veure vídeo)


El ple celebrat a la casa consistorial va comptar amb set punts a tractar. Després de la ratificació de la sessió i l’aprovació de les actes de les sessions anteriors, es va passar a  la substitució de vocals del Consell Escolar Municipal AMPA CC Sant Jaume Apòstol (00:03:00) que es va aprovar per unanimitat. Posteriorment,  la pròrroga del conveni sobre el Centre de Formació Permanent d’Adults de Moncada, en què els partits de l’oposició van recordar que aquesta competència corresponia a la Generalitat Valenciana i no a l’Ajuntament, tot i això la proposta ve ser aprovada per unanimitat (00:14:55). El següent punt va ser l’aprovació del reglament del règim interior del Consell Escolar Municipal. El portaveu d’EU va lamentar que no constaren altres dels punts que es van tractar al Consell Escolar Municipal que va comptar amb la unanimitat dels membres, com és el cas de l’esmena contar el Decret de les retallades, així, se sumaren també Compromís i PSPV que van afegir el desig que el reglament s’haguera aprovat per consens absolut i no per 13 vots a favor i 9 en contra (00:21:46). La regidora d’educació, Conxa Gea, va recordar que l’assistència a unes comissions o altres depenia d’una qüestió d’agenda i que tot i que no hi havia un consens absolut en reglament s’havia aprovat per majoria. A més a més l’alcalde recordà que el fet de no dur al Ple el Decret de retallades no implicava que no es duguera més endavant i que havia sigut enviat l’informe al respecte a la Generalitat. Finalment, es va procedir a la votació amb els vots del PP a favor, el PSPV en contra i Compromís i EU amb abstenció.(00:42:00).

 

Els punts següents van ser la modificació de l’ordenança fiscal de les taxes reguladores, tant de l’Escola Infantil La Rambleta com del Conservatori Professional. Així, la senyora Gea va explicar la mesura i recordar que l’augment oscil·laria entre 85 i 130€, en base a la renta de les famílies. Els grups de l’oposició van mostrar el seu descontent posant de manifest la seua oposició a l’onada de retallades que s’estan duent a terme en els serveis públics, tant a nivell local como autonòmic i estatal, desviant-se en ocasions del punt concret que es tractava (01:29:00). Pel que fa a les taxes del Conservatori, l’augment serà de 10 a 20€, la modificació va comptar amb els vots a favor del PP i en contar dels grups de l’oposició (02:07:33)

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Martes, 08 de Mayo de 2012 10:49