El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Tabla de Categoría Estefania Fernández Fuentes és elegida regina de les festes de Moncada 2012

Estefania Fernández Fuentes és elegida regina de les festes de Moncada 2012

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

reina2012

Tres dames d’honor compartiran amb Estefania les Festes Patronals que es celebraran el pròxim mes de setembre en honor a Sant Jaume.


Moncada, 16 de maig de 2012. Moncada ja té regina de les festes; ha sigut al saló de plens de l’Ajuntament on, per sorteig, s’ha procedit a l’elecció. En aquesta ocasió dos joves de Moncada optaven al càrrec. Amb la presència de la corporació municipal, junt a les falleres majors de Moncada, la regina de les festes 2011, associacions, falles, clavariesses i familiars, les candidates han presenciat el sorteig.

Estefania ha sigut l’afortunada que representarà a la Ciutat de Moncada durant el pròxim mes de setembre i qui junt a Lola Garrido Blay, Andrea Albiach Moreno y Beatriz González García, gaudiran de cadascun dels actes de les festes.

L’alcalde de Moncada, Juan José Medina, ha desvetllat el nom de l’elegida, després que Maribel Aguilar, fallera major infantil de Moncada 2012, extraguera el nom al atzar. Medina ha felicitat a la nova regina i a les tres dames d’honor, tenint també unes paraules d’agraïment per les que fins el moment han ocupat el càrrec. Finalitzat l’acte, tots els assistents han fet un brindis als jardins de l’Ajuntament en què tant la corporació com els familiars, veïns i representants d’associacions han felicitat a les elegides. La pròxima cita important vindrà després de l’estiu amb la presentació de la regina i la seua coronació.

Des de hui Estefania i les seues dames presenciaran diversos actes i celebracions amb entitats, associacions i clavariesses així com actes institucionals de caràcter festiu. En aquest sentit l’alcalde ha felicitat a la nova regina esperant que “aquest any sigui un dels més significatius”. La jove escollida a l’atzar té 17 anys i ha estat lligada fins fa poc al món de les falles, doncs a l’any 2002 va ser fallera major infantil de Moncada i un any abans va formar part de la Cort d’Honor. És aficionada a practicar qualsevol esport i també ha anunciat que li agradaria ser clavariessa de les Filles de Maria el pròxim any.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace