El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Tabla de Categoría L’IES participa al 25 aniversari de les Trobades a València

L’IES participa al 25 aniversari de les Trobades a València

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wtrobades

El dia 13 de maig es va celebrar a l’Albereda de València el 25 aniversari de les Trobades de les escoles en valencià. Aquesta edició incorporava l’Horta Nord, l’Horta Sud i l’àrea metropolitana. Un grup d’alumnes i professors de l’IES Tierno Galván van participar a l’activitat. La comitiva va eixir des del parc de la Mediterrània de Montcada amb bicicletes i van fer el recorregut pels camps de l’horta fins arribar a la capital.


A l’Albereda es van realizar diferents activitats. En primer lloc, es va realizar un cercavila on els diferents centres educatius portaven les seves pancartes. Posteriorment, es va procedir a la participación en els diferents tallers proposats: elaboració de jocs populars, realització de punts de llibre, de titelles…. També hi havia la possibilitat de participar en activitats esportives com escalada en un rocòdrom i llançament de tirolina.

L’acte  va transcórrer de manera festiva i amb normalitat. Un any més va comptar amb la participación de gran part de la comunitat educativa que defensa el valencià com a llengua vehicular a l’ensenyament.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace