El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Blog de Categoría Moncada remodelarà els barris amb els Plans Provincials d’Obres i Serveis

Moncada remodelarà els barris amb els Plans Provincials d’Obres i Serveis

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wobresPPO

El Consistori estalviarà un 18% en despeses energètiques gràcies a la instal·lació de reductors de consum en quatres edificis municipals.

Moncada, 18 de maig de 2012.L’Ajuntament de Moncada ha decidit intervindre en los barris de la ciutat amb la finalitat d’iniciar un pla que millore els voltants i carrers de la població. L’actuació s’encabix en el Pla Provincial d’Obres i Serveis que anualment duu a terme la Diputació de València. L’import del projecte ascendirà a més 140.000 euros.


Amb els PPOS 2012 el consistori preveu realitzar millores mitjançant obres puntuals en diferents carrers i espais públics del casc urbà. Entre els projectes prevists l’alcalde ha destacat la creació d’una zona de jocs infantils molt pròxima a l’estació de metro de Masies i ha matissat que a través d’aquesta intervenció “los vecinos disfrutarán de un espacio lúdico para los más pequeños con la implantación de columpios sobre una superficie de caucho que garantice la seguridad a los niños”. Altre dels aspectos que s’ha tingut en compte a l’hora de planificar les obres ha sigut implantar una arbreda en alguns dels carrers i avingudes del centre de la ciutat i també pròximes al Barri Badia així com els carrers Ausiàs March, Badia, Cervantes i Reino de Valencia.D’altra banda, es millorarà tot el tram que abraça el carrer Toledo que es reasfaltarà.

Pel que fa als encreuaments i semàfors d’alguns punts de la ciutat es contemplaran millores a l’altura del carrer Hispanidad, 25 de abril y Lepanto.

L’eliminació de barreres ha sigut una de les prioritats que des de l’àrea d’urbanisme s’han tingut en compte, per aquest motiu es rebaixaran passos de vianants en els carrers Toledo, Cervantes, Badía y Santa Bárbara. Ha destacat que “estas intervenciones sumadas a las que el consistorio ha llevado a cabo con el plan de accesibilidad, convierten al municipio en accesible prácticamente en su totalidad”.

Millora de l’eficiència energètica en els edificis municipals

L’Ajuntament de Moncada,s’ha adherit a un conveni amb la Diputació de València que li permetrà estalviar un 18% anual d’electricitat en quatre edificis públics, segons reflectix un estudi realitzat al municipi. La iniciativa pretén assolir l’eficiència energètica amb elements de baix consum en els edificis de  la Biblioteca Municipal, la Casa Consistorial, el Conservatori de Música i el Centre de Convivència de Majors. Bàsicament el projecte pretén substituir els aparells d’aire condicionat actuals per uns més moderns I de menor potència que aporten més eficiència, a més, els fluorescents que actualment hi ha col·locats en aquests edificis se substituiran per llums led, minvant així el consum.

 

L’a

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace