El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Tabla de Categoría Gastronomia i música en una Jornada per la convivència

Gastronomia i música en una Jornada per la convivència

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wjornades_convivncia

El passat diumenge 3 de juny, l’Ateneu de Moncada de l’Horta en col·laboració amb la Plataforma d’Aturats de Moncada i l’Associació Intercultural Crisol, s’organitzà una jornada de convivència sociogatronòmica en què participaren al voltant de 80 persones de diferents països: Marroc, Argentina, Algèria, Equador, Senegal i Mèxic.


La jornada s’inicià a les 9 del matí per als col·lectius i a les 10 hores començaren les activitats. Els participants acudiren per a començar a cuinar diferents plats que al llarg del matí es pogueren tastar. Les activitats van estar animades per música de distints països, posteriorment es juga un partit de futbol i després el grup de rap local, Atupa, va fer un concert. La jornada va resultar d’allò més animada fins i tot, s’acaba donant pas  ala improvisació musical amb percussió i darbuques i djembes

A l’hora de dinar es van barrejar els diferents sabors del cuscús marroquí, dels tacos mexicans, l’all arriero, sopa de plàtan i tres tipus de paella ( vegetariana, marisc i marroquina) i finalment es va degustar te morú acompanyat de bona conversa, jocs i descans.

A les 17 hores finalitzà la jornada amb paraules d’agraïment per part dels diferents col·lectius i persones particulars. Al cap i a la fi “Valenciana o estrangera la mateixa classe obrera” posava de manifest a través d’una pancarta que cal viure conjuntament amb respecte i amb la capacitat de poder aprendre de la diferencia, més que no rebutjar-la.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace