El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Blog de Categoría L’economat del projecte Cáritas-Ayuca atén a 110 famílies de Moncada

L’economat del projecte Cáritas-Ayuca atén a 110 famílies de Moncada

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wAyuca2

Medina anuncia el pròxim trasllat de la seu d’Ayuca a un local proper i de majors dimensions

El 14 de juny es va celebrar a l’església de Sant Miguel una jornada de portes obertes organitzada per Cáritas parroquial San Jaime Apòstol i el Projecte Ayuca. A l’acte es va donar a conèixer la realitat de part dels veïns que es troben afectats per la situació econòmica i les ajudes que s’oferixen als més necessitats.


La jornada es va iniciar amb una taula redona en què intervingueren els responsables de Càritas i també tècnics municipals encarregats del projecte Ayuca. Els ponents coincidiren a destacar tant la importància de la tasca dels voluntaris com l’agraïment a l’Ajuntament de Moncada per la seua intervenció i compromís amb els més necessitats.

Des de la Regidoria de Serveis Socials es va incidir en la implicació de les treballadores socials per l’esforç conjunt amb els voluntaris així com per l’esforç psicològic que s’oferix a les famílies amb problemes que acudixen a sol·licitar ajuda. Des d’Ayuca es desenvolupen treballs de grup així com tallers d’horticultura que cultiven productes ecològics. A més existix un rober solidari que oferix roba en bon estat per un preu simbòlic.

Però sense dubte el projecte que té una gran rellevància és l’economat social. L’augment d’usuaris , “ha triplicado la demanda en los últimos años” segons apuntà l’alcalde, per aquest motiu  pròximament es traslladarà a un local més gran. Entre els productes que oferix l’economat es troben els de primera necessitat i a més s’han inclós fruites, verdures i companatge.

Acabada la taula redona es realitzà una visita guiada pels diferents espais on es duu a terme el projecte d’Ayuca-Cáritas. Medina anuncià el compromís del consistori de traslladar les dependències d’Ayuca a un solar molt pròxim i de majors dimensions per fer la seu accessible i eliminar les barreres arquitectòniques.

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace