El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Deportes Moncada celebra el I Campus Vicente Iborra i el XVII Torneig Tendillo

Moncada celebra el I Campus Vicente Iborra i el XVII Torneig Tendillo

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

wtendillo

Entre el 9 i el 21 de juliol es posarà en marxa el projecte dut a terme pel jugador del Levante UD. Les activitats tindran lloc en un del dos camps del Poliesportiu Municipal de la Pelosa i té com a objectiu potenciar el desenvolupament integral dels futurs esportistes amb l’esport com a ferramenta educativa.


El projecte està dirigit a xiquets de 6 i 15 anys que practiquen futbol i es basa en desenvolupar i perfeccionar els fonaments tècnics i tàctics del joc, tant col·lectiu com individuals, així com conviure i aprendre amb el jugador llevantinista el concepte del joc.

En la mateixa línia, la vessant professional pretén fomentar moments de convivència entre els esportistes a través de la pràctica del futbol i promoure valors de companyonia, cooperació i amistat.

Les sessions estaran dividides en dos períodes, el primer d’ells del 9 al 14 de juliol i el segon del 16 al 21. Les activitats es reaitzaran en horari de nou del matí a dues de la vesprada amb un calendari programat d’activitats.

Per dur a terme el projecte, el jugador llevantinista comptarà amb la col·laboració del tècnics Luís Navarro, com a director, el professor en Educació Física Jose Vicente Rodrigo, com a coordinador i Vicente Iborra al comandament de l’assessorament tècnic.

Així, un cop més, la ciutat de Moncada, a través de la Fundació Esportiva Municipal, es convertix en seu esportiva acollint aquesta iniciativa. Cal destacar, a més, que el segons camp de gespa artificial del Poliesportiu serà inaugurat el pròxim 24 de juny en el marc de la celebració de la XVII edició del Torneo Tendillo i Mini-Tendillo. Una fita que va arrancar dilluns passat amb la primera de les trobades esportives entre el Futbol Base Moncada i el València CF, tots dos de categoria prebenjamí. Al llarg de tota la setmana se celebraran partits que arribaran a la final el diumenge.

El Torneig Tendillo és una competició d’estiu on s’enfronten de manera amistosa diferents equips de categories inferiors dels millors clubs de la província de València, i clubs convidats de fóra de la mateixa. La seua finalitat és la promocionar l’esport del futbol i la relació entre els clubs participants i en aquest sentit destaca la participació d’escoles de diverses localitats i el caràcter amistós del torneig. 

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace