El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Tabla de Categoría Compromís aconsegueix que l'Ajuntament reclame el deute del Consell amb les societats musicals

Compromís aconsegueix que l'Ajuntament reclame el deute del Consell amb les societats musicals

Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

musical

La moció de Compromís va ser aprovada per unanimitat per tots els grups en el Ple Municipal celebrat el 27 de juny. Segons el Grup socialista el deute és: “al voltant 23.000 € a la Unió Musical i de 26.000 al Centre Artístic Musical”. (Veure video)

Per a Compromís: "Les societats musicals no han rebut ni un euro del 6,4 milions assignats en el 2011. A més es rebaixa el finançament de les escoles de música de 4,5 milions a 3,5 en 2012. Compromís presenta la proposta, també presentada en les Corts. La moció es presenta perquè les societats musicals de Moncada (La Unió Musical i el Centre Artístic Musical')."

Per a EUPV "és molt greu que s'haja de presentar una moció perquè el Consell realitze un pagament que es recapta de tots els valencians".

El PSPV recolza la moció presentada per Compromís i es pregunta "per que es rebaixa el finançament de les escoles de música un 20,5 % que pot provocar el tancament de moltes societats musicals. A la Unió Musical entre ajuntament i Generalitat se'ls deu al voltant de 23.000 euros i al Centre Artístic musical al voltant de 26.000 euros".

Per part del grup popular l'alcalde va manifestar "Nosaltres estem a favor de recolzar les societats musicals" i va afegir que "no és cert que l'Ajuntament dega res a les societats musicals, al contrari estem al dia". És més estem fent un conveni perquè governe qui governe reben la mateixa quantitat, uns 12.00 euros cada entitat.

En la votació final es va aprovar la moció per unanimitat.

mceTempObject

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Última actualización el Viernes, 06 de Julio de 2012 09:03