El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Deportes

El Moncada C.B es recupera

E-mail Imprimir

En la jornada del 25 al 26 de Febrer els equips de bàsquet guanyadors han sigut:  l’Aleví  contra el CEU San Pablo Azul de 49-36, el cadet contra el Requena de 30-53 que ha obtingut el resultat més destacable de la jornada i el Senior A contra el Juventud Requena de 80-75,i els que han perdut són: l’Aleví A i l’Infantil Femení per 27-53 i 18-73 respectivament.


 

La UER organitza un torneig Internacional per commemorar el Dia de la Dona

E-mail Imprimir

wuerdona

Amb motiu de la propera celebració del Dia Internacional de la Dona el 8 de març, el pròxim 3 de març a les 16:30 la UER Moncada organitza la II Edició del Torneig “Dia de la Dona” al camp de rubgy “La Pelosa”.


 

Una jornada desigual per al Moncada CB

E-mail Imprimir

wbasquet

Aquesta nova jornada ha resultat desigual per a les diferents categories de bàsquet. Així les categories inferiors, de Benjamí a Cadet, han obtingut un resultat negatiu en tots els partits. En canvi, ha resultat més positiva en les categories superiors. Tant el Senior A com el Senior B han guanyat 64-81 i 59-43 contra Herbodietètica Prats i NB Torrent respectivament.


 

Las chicas del UER-Montcada siguen sumando para continuar primeras

E-mail Imprimir

wcauuer

El domingo 12 tuvo lugar el encuentro que disputaron el CAU Valencia i el UER-Montcada con un resultado de 7-48 a favor del equipo visitante. Dicho resultado acerca cada vez más al equipo mocadense a los primeros puestos de la clasificación general.


 

 

Intent de remuntada al bàsquet de Moncada

E-mail Imprimir

En aquesta jornada el Moncada C.B ha millorat els resultats de la setmana passada aconseguint més victòries que derrotes. Guanyà el benjamí amb el  resultat de  25-33, els cadets de 50-54 i el senior A de 73-53. I van perdre el Junior  i el senior B per 52-47 i 70-68 respectivament. El millor equip d’aquesta jornada ha sigut el senior A amb una diferència de 20 punts al Baixens-Berenguer Dalmau.

 

3 jugadores de l’UER Moncada al campionat d’Espanya

E-mail Imprimir

UER

El cap de setmana del 25 i 26 de febrer se celebra a Córdoba el Campionat d’Espanya de Rugby. Entre altres, participarà la Selecció Valenciana de Rugby que conta amb 3 jugadores de l’UER Moncada: Laura Lorenzo, Cristina Herrero i Cristina Balaguer, que després de participar al campionat  d’Espanya Autonòmic de Dénia, han estat finalment seleccionades per a la selecció nacional.

 

 

Els Infantils guanyen 0-10 contra el Moncadense

E-mail Imprimir

wmoncadense

En aquesta nova jornada de futbol a Moncada s’han disputat diferents derbis ha sigut, una jornada en la que els equips locals han encaixat més derrotes que victòries tot i la bona actuació de l’equip Infantil.


 

 

Tercera victoria consecutiva de la UER Montcada que le coloca tercera en la clasificación

E-mail Imprimir

uer05

Con la victoria del pasado domingo, la tercera consecutiva, se coloca en la tercera posición del camperonato de la segunda Territorial.


 

4 jugadores de l’UER seleccionades novament per la Selecció Valenciana

E-mail Imprimir

wuerfemeni

El proper 4 de febrer està programat un nou entrenament de la Selecció Valenciana a Dénia per tal de preparar el Campionat d’Espanya Autonòmic. Per aquest motiu han sigut seleccionades 4 jugadores Cristina Balaguer, Cristina Herrero, Laura Lorenzo i Sara Escriche.

Pel que fa als resultats dels partits disputats aquest cap de setmana, cal destacar que els dos equips femenins de l’UER han guanyat per 29 a 10 contra l’Alacant i per 8 a 10 contra el Ciencias.


 

Immillorable jornada per als equips de futbol de Moncada

E-mail Imprimir

Aquest cap de setmana cal destacar els bons resultats que han aconseguit els equips de Moncada. Els més xicotets de la casa guanyaren 3-8 davant el Mislata i els benjamins feren el mateix, 3-4 front al Godella. Al derbi de Moncada empataren 3-3 front als alevins del Moncadense. L’infantil i el Cadet venceren davant el Robella Mislata, els primers quedaren 6-0 i els segons 3-2. Els Juvenils guanyaren 2-1 front el Deportes Júcar i finalment els Amateurs guanyaren 3-1 al Naquera UD.

 

L’infantil masculí de bàsquet guanya per una diferència de 77 punts

E-mail Imprimir

La jornada del 28-29 de Gener ha sigut, en general, molt bona per a gran part de totes les categories, des de les inferiors fins les superiors. Cal destacar que l’equip junior i el senior B han tingut una errada important i això ha suposat conseqüències negatives per a la classificació general de la lliga. L’equip més destacat ha sigut per segona vegada consecutiva l’Infantil Masculí, que guanyà per una diferència de 77 punts al EDM Paterna.

 

Resultats del futbol i el bàsquet de Moncada

E-mail Imprimir

El dia 21 de gener va tenir lloc una nova jornada esportiva que presentà resultats desiguals entre els diferents partits i categories de futbol i bàsquet a Moncada. Cal destacar el resultat aconseguit pels prebenjamins de futbol que guanyaren per 13-0 al València H, així com el resultat de l’infantil masculí de bàsquet que guanyà contra el Mislata 51-32 aconseguint així la segona posició de la classificació general.