El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Moncada

Cáritas organitza una jornada de portes obertes

E-mail Imprimir

El pròxim 14 de juny a les 19,30 h Cáritas Parroquial San Jaime Apóstol organitza una t Jornada de Portes Obertes. L’acte, que tindrà lloc a en els baixos de l’església de Sant Miquel, té la finalitat de donar a conèixer la realitat de gran part del veïns que es troben afectats per la crítica situació econòmica que s’està travessant. A més, es vol donar a conèixer el projecte Ayuca, explicar les mancances i les possibilitats.


 

Decenas de escolares protagonizan una nueva edición del festival de cors

E-mail Imprimir

coros

El acto tuvo lugar ayer en el Centro Cultural Blasco Ibáñez con la interpretación de canciones populares por parte de diversos coros entre los que se encontraba como invitado el colegio Marni que este año ha celebrado su 50 aniversario


 

Salvador Nadal exposa part de la seua obra a l’IES

E-mail Imprimir

expoSalvaL’escultor de Moncada Salvador Nadal  ha fet una exposició de part de la seua obra a les instal·lacions  de l’institut. L’exposició  estarà a llarg de dues setmanes en què el s alumnes  poden observar  des d’obres més abstractes com la Pirámide de bolas, Pof i la sèrie Bolitas fins a  obres de denuncia social  com Hambre o Caballo (heroína). Les obres  mostren part  del treball de l’autor de les dos últimes dècades.


 

Silvia Ordiñaga justifica en Moncada las medidas de ajuste del Consell

E-mail Imprimir

wordiaga

Moncada, 1 de junio de 2012._ La Directora General de Comercio y Consumo, Silvia Ordiñaga, se desplazó ayer al Ayuntamiento de Moncada en una visita motivada por la campaña de información que desde la Generalitat se está realizando por los Ayuntamientos en relación a las medidas de ajuste aplicadas por el Consell.


 

Jornades de convivència sociogastronòmiques a Moncada

E-mail Imprimir

wjornadesconvivencia

Diumenge 3 de juny a partir de les 10:00h tindrà lloc al Pavelló Sant Jaume de Moncada una jornada de convivència sociogastronòmica. Entre les diferents activitats que estan previstes cal destacar una degustació de menjars d’arreu del món, així com música en directe

Aquesta iniciativa organitzada per la Plataforma d’Aturats de Moncada, L’Ateneu i Crisol pretén fomentar la convivència entre les diferents cultures que conviuen a la localitat i compartir els diferents costums i tradicions que caracteritzen cada nacionalitat.


 

La Plataforma en defensa de l’Escola Pública de Moncada en contra de les retallades del Ministeri

E-mail Imprimir

wmani22vaga

El 22 de maig la Plataforma en defensa de l’Escola Pública de Moncada va participar a la manifestació que tingué lloc a València a les 18:00h. L’acte va ser el colofó d’una jornada de vaga general a l’ensenyament convocada a tot l’Estat on es reclamava en contra de les retallades al sector públic i que no s’apliquen les polítiques educatives dictades pel Ministeri.