El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Moncada

En un tens ple amb interrupcions i abandonament de l’oposició s’aproven dos crèdits per pagar als proveïdors

E-mail Imprimir

plebuit

El ple ordinari del dia 22 de novembre se suspengué temporalment per baixar la tensió provocada per una discussió entre el Sr. Alcalde i la regidora de Compromís Cristina Noguera (minut 55), “Si tira algú del públic me’n vaig” reiterà en diferents ocasions, mentre l’alcalde cridava l’atenció a una persona del públic. El ple continuà, però passades les dues hores (2:10:00) altra discussió de l’alcalde, aquesta vegada amb la portaveu del PSPV, Concha Andrés a la qual retirà la paraula, acabà amb l’abandonament de la sala de tots els regidors de l’oposició

Al ple s’aprovà la subscripció d’un crèdit ICO de 697.764 €. L’augment de les taxes de l’escola infantil La Rambleta. El compliment de les sentències 222/09 i 218/11. Altre crèdit amb Bankia a curt termini per valor de 2.940.000€ amb venciment el 31 de desembre de 2012 (Veure vídeo)


 

Moncada ja conta amb els nous contenidors de recollida de residus

E-mail Imprimir

wcontenedores

L’empresa responsable de la recollida de residus, Secopsa, inicià ahir una campanya d’informació sobre el nou sistema de recollida de residus i les novetats que s’incorporen al respecte, així com els tipus de contenidors i camions nous, els dies en què s’arrepleguen les deixalles i un servei telefònic (961537301)per a la recollida de mobles i estris.


 

Los alcaldes de Moncada y Alfara “dispuestos a sufragar la extensión de la linea 26 de la EMT hasta la Fosforera”

E-mail Imprimir

alcaldes

28 de octubre de 2011. Juan José Medina y Adrián Carsí, alcaldes de Moncada y Alfara del Patriarca, han solicitado al Ayuntamiento de Valencia una reunión con la alcaldesa, Rita Barberá y el concejal delegado de Circulación y Transportes, Alfonso Novo, para tratar la posible ampliación hasta Moncada y Alfara de la línea 26 del autobús urbano.


 

 

 

Moncada: la participación a las 18:00 horas es del 63 % ligeramente inferior a las anteriores generales

E-mail Imprimir

eleccionesEl segundo avance la participación ha alcanzando el 63,00 %. Tres puntos por debajo de las anteriores generales. El censo total de votantes es de 16.753, 322 votantes más que en 2008.


 

El Ayuntamiento incrementa las cuotas de La Rambleta "por el descenso de la subvención de la Conselleria"

E-mail Imprimir

rambleta

Inauguración de la Rambleta en 2009 por Font de Mora y el alcalde

La regidora d'educació, Concha Gea, ha comunicado a los padres y madres del alumnado de la Escuela Infantil municipal "La Rambleta" la decisión de subir la cuota que deben pagar los padres. La cuota, que había permanecido inalterable desde el año 2004, y que era para todos los alumnos de 60 euros mensuales asciende hasta los 85 euros para el alumnado de nivel 0-1, 82 euros para el nivel 1-2 y 75 euros para el nivel 2-3.


 

Pascual anuncia que en novembre se substuiran tots el contenidors orgànics

E-mail Imprimir

wcontene

La regidora de residuos sòlids Mª Eugenia Pascual anuncia en el ple del  dia 26 d’octubre la substitució de tots els contenidors orgànics. L’anunci es va fer a l’apartat precs i preguntes després de la intervenció del regidor d’Esquerra Unida, Vicente Conejero.