El Tierno. IES Tierno Galván de Moncada

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Cultura
Cultura

La iglesia de las franciscanas acogió el sábado el concierto que ofrecieron la Coral de Moncada junto al Orfeó Andorrá

E-mail Imprimir

orfe

La iglesia de Sant Jaume concentró a cientos de feligreses la noche del sábado en los actos previos a la festividad de la Virgen de los Desamparados. Una emotiva misa y el canto de las tradicionales “albaes” precedieron a la descoberta que tuvo lugar a primera hora del domingo.


Última actualización el Martes, 15 de Mayo de 2012 15:55
 

Concert del CAM al Palau de la Música

E-mail Imprimir

wcampalau

El dia 13 de Maig es va celebrar el concert de la banda simfònica del Centre Artístic Musical de Moncada al Palau de la Música de València. La banda, dirigida per el mestre Jose Alcàcer Durà, va interpretar un repertori que constava de dues parts on es van combinar obres més populars amb obres més contemporànies. Finalment es va interpretar La Vall De La Murta d’Andrés Valero-Castells, obra triada per la banda per a participar en el Certamen Internacional de Bandes a València.


Última actualización el Martes, 15 de Mayo de 2012 07:36
 

50 anys de la “Nova Cançó” a El Mur

E-mail Imprimir

wnovacan

El passat dissabte 5 de maig va tenir lloc a “El Mur”  de Moncada un concert interpretat per  de la Coral de Música Negra de Benaguasil. El grup coral va adaptar cançons dels autors més representatius de la Nova Cançó com Lluis Llach, Raimon, Joan Manel Serrat, Mª Mar Bonet… Paraules d’amor, l’Estaca, al Vent o Que tinguem sort entre altres van formar part d’un repertori que va emocionar el públic assistent.(Veure vídeo)


 

Alumnes de l’IES participen a la marató de lectura

E-mail Imprimir

wmaratolectura

L’Ajuntament de Moncada, dins de la programació d’activitats amb motiu del Dia del Llibre, celebrà el 23 d’abril la marató de lectura, una jornada dedicada al poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Començà a les 9.00 h del matí i acabà a les 21.00h i comptà amb la participació de la comunitat educativa i del teixit associatiu local.


 

Begoña Zornoza primer premi del I Certamen Nacional de Pintura Ràpida a Moncada

E-mail Imprimir

wcertamen_pintura

La ciutat de Moncada va acollir el passat dissabte el I Certamen Nacional de Pintura Ràpida, una iniciativa que va reunir desenes de pintors, procedents de diferents punts d’Espanya, que van poder veure’s pel municipi buscant el racó adequat per plasmar les seues obres. El certamen es va allargar tot el matí i finalment va ser premiada l’obra de línea fauvista de Begoña Zornoza.


 

Els alumnes visiten la Fira del Llibre de València

E-mail Imprimir

wentrevistafirallibre

Divendres 4 de maig els alumnes de Talento van visitar la 46a edició de la Fira del llibre de València. Es van visitar les 85 casetes que formaven la Fira i es van entrevistar alguns llibreters que informaren sobre els títols que estaven sent més venuts. A la literatura juvenil destacaven El temps de Sara de Lucia Arenas i Donde los árboles cantan de Laura Gallego. Pel que fa a la literatura per adults, els més venuts eren El enredo de la bolsa y la vida de Eduardo Mendoza i El abuelo que saltó por la ventana y se largó de Jonas Jonasson. (Veure vídeo)


 

La Unió Musical presenta “Con la música a otra parte”

E-mail Imprimir

wummoncada

La Unió Musical de Moncada en col·laboració amb l’Ajuntament de Moncada, organitza durant el mes de maig una programació musical que té per títol  “Con la música a otra parte”. Al llarg de sis dies tindran lloc concerts musicals i corals que es representaran en diferents edificis de la població.


Última actualización el Jueves, 10 de Mayo de 2012 08:12
 

Intercanvi coral a Moncada

E-mail Imprimir

wcoralmonc

 

Dissabte 12 de maig a les 21:00 hores, tindrà lloc un concert en la Església dels  Franciscanes de Moncada. El concert que organitza la Coral de Moncada està patrocinat  per l’Ajuntament de Moncada i comptarà amb la participació conjunta de l’Orfeó Andorrà i la Coral de la localitat. Totes dues corals cantaran per separat i finalment interpretaran una peça de manera conjunta.


Última actualización el Lunes, 07 de Mayo de 2012 08:07
 

La Coral de Moncada participa en una Trobada Musical solidària a Vilamarxant

E-mail Imprimir

wcoralblau

A la trobada s'assagen obres que s’interpretaran al Concert Solidari “Mil veus per Lorca”

El passat 22 d’abril  la Coral de Moncada va participar junt a altres corals de la Federació de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) en una trobada musical a Vilamarxant. L’objectiu de l’acte va ser preparar alguna de les peces que s’interpretaran al Concert Solidari “Mil veus per Lorca” que tindrà lloc el proper 28 d’abril a les 19:00 hores al Palau de les Arts “Reina Sofia” de València.


 

Moncada celebra la setmana del llibre

E-mail Imprimir

wllibres2El 23 d’abril se celebra el Dia del Llibre i per aquest motiu tindrà lloc a la Biblioteca Municipal un Marató de Lectura continuada que començarà a les 9:00 i finalitzarà a les 20:00 hores. Al llarg de la setmana del 23 al 27 d’abril la Regidoria de Cultura en col·laboració amb la Biblioteca Municipal de Montcada organitza activitats per fomentar l’hàbit de la lectura. Enguany, a causa de la baixada del pressupost no es realitzarà a la població la Fira del Llibre que puntualment s’organitzava en aquestes dates.


Última actualización el Lunes, 23 de Abril de 2012 11:16
 


Página 2 de 7