700 persones es concentren a Moncada contra les retallades en els serveis públics

Viernes, 10 de Febrero de 2012 11:11 administrador
Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

concen1

Seguint la crida de la Plataforma en defensa de l’escola pública de Moncada i Alfara, ahir dijous dia 9 de febrer més de 700 persones es concentraren a l’Av. Mediterrània per protestar contra les retallades dels serveis públics. Els assistents a l’acte eixiren des de cada centre educatiu de Moncada i Alfara, també participaren membres d’altres col·lectius de la localitat. En finalitzar es va anunciar una nova concentració el pròxim 23 de febrer. (Veure vídeo)


Els participants a l’acte portaven pancartes en què es podien llegir coses com “ menys eventos, més educació”, “volem una educació publica i de qualitat”o “un suspès en educació”. Alumnes de l’IES presentaren el Rap contra les retallades, creat per a l’ocasió.

 

Durant la concentració, membres de la Plataforma llegiren un manifest en què posaren de relleu que “el govern valencià tracta d’estalviar més de 1.000 milions d’euros a partir de mesures com: la reducció de salaris, retallada de jornades laborals, acomiadament d’un 25% de personal interí en les diferents institucions públiques: Ensenyament, Sanitat, Hisenda, Justícia i Centres d’Investigació”.

A més van deixar constància que “les conseqüències d’aquesta actitud ja estan fent-se ben paleses als centres educatius de Moncada amb qui la Conselleria deu entre deutes i retallades 800.000 €. A més, cal afegir l’impagament dels bonollibres i les beques de menjador, també es reduirà la qualitat assistencial als Centres de Salut, on es veurà augmentat el nombre de pacients a què ha d’atendre cada metge, així com les greus conseqüències sobre el teixit comercial i econòmic de la població, que patiran les conseqüències del descens en el consum”.

L’acte va finalitzar amb la crida per participar a la propera concentració que tindrà lloc el 23 de febrer al mateix lloc per “continuar protestant com a poble contra aquest atac a la dignitat dels serveis públics de tots i totes” i també a la manifestació convocada a València el dia 25 de febrer

Share Link: Share Link: Google Facebook Myspace
Subir
Última actualización el Viernes, 10 de Febrero de 2012 11:19